Masia Els Arquells - Esdeveniments

Esdeveniments

El dia amb què tant has somiat, a Masia els Arquells

A Masia Els Arquells els teus somnis es poden fer realitat, només ens has d’explicar les teves idees.

Casaments

Sabem que voleu celebrar el vostre enllaç d’una manera diferent i única, compartint amb els vostres amics i familiars una data tan important i significativa. També sabem que el més important en un casament és passar-s’ho bé i fer que els convidats recordin aquell dia amb afecte, per això podem oferir-vos allò que encaixi amb els vostres gustos i preferències.

 

Volem que gaudiu de l’organització del vostre gran dia amb entusiasme, però de forma relaxada i sense patir, sabent que esteu en mans de professionals que us assessoraran i ajudaran en tot moment.

Festes & Esdeveniments

Si el que voleu és organitzar una celebració, ja sigui familiar, d’empresa o amb amics, us oferim diverses possibilitats perquè escolliu el que més encaixi amb la vostra idea. Us oferim des d’un simple lloguer fins a qualsevol tipus de servei que necessiteu o pugueu imaginar.

 Per això comptem amb la col·laboració d’empreses de renom i amb prestigi professional, totes elles amb gran formació i experiència. El nostre objectiu és fer del vostre dia una vetllada especial i memorable. Només cal que contacteu amb nosaltres i ens expliqueu les vostres inquietuds.

Contacta amb nosaltres i explica’ns la teva idea

Turisme Rural

El nostre hort

Enviar WhatsApp